Select Page
website-laten-maken

Onze copywriters schrijven inspirerende website teksten voor jouw bedrijf

Het is lastig om voor je eigen bedrijf goede website teksten te schrijven. Je kent het bedrijf dan namelijk al zo goed dat je potentiële klanten niet voorziet van de informatie die zij willen en nodig hebben. Om sterke website teksten op te stellen, moet je in het hoofd van jouw doelgroep kunnen kruipen. Je moet schrijven vanuit de behoefte van die doelgroep. Dat is een hele opgave, maar onze copywriters zijn hierin gespecialiseerd en helpen je graag aan de perfecte website teksten!

Effectieve copywriting voor jouw website


Werknemers van een bedrijf hebben snel de neiging om vanuit de organisatie of hun functie te praten. Daarom werkt het meestal ook niet als iemand die er middenin zit de website teksten schrijft. Je wil met jouw website potentiële klanten aantrekken, niet alleen opscheppen over de prestaties van jouw bedrijf. Wat is het voordeel voor hen? Waarom zouden ze bij jou diensten of producten af moeten nemen terwijl dat ook bij tientallen concurrenten zou kunnen? Om de doelgroep van jouw organisatie goed aan te kunnen spreken, moet je weten waar ze mee worstelen in het dagelijks leven. Welk probleem kan jouw product of dienst voor hen oplossen? Pas als je dit helder voor ogen hebt, kun je effectieve website teksten gaan schrijven. Onze copywriters zijn meesters in het uitvoeren van doelgroeponderzoeken en hebben binnen no-time mooie teksten voor je klaarliggen.

Website teksten in jouw huisstijl

Nee, een huisstijl is niet alleen belangrijk voor grafisch design. Ook de teksten op de website moeten een geheel zijn en aansluiten bij wat je als bedrijf uit wil stralen. Denk bijvoorbeeld aan het wel of niet gebruiken van vaktaal of de manier waarop je jouw bezoekers aan wil spreken. Dit moet wel consistent worden toegepast op een website om te zorgen dat het niet rommelig overkomt. Daarom gaan we altijd eerst met jou in gesprek, zodat we een goed beeld krijgen van het bedrijf, de huisstijl en de verwachtingen. Op deze manier kunnen we voor ieder bedrijf, klein of groot, maatwerk leveren. Door jouw vakkennis en onze kennis van copywriting en website teksten te combineren, zetten we het perfecte verhaal op papier.

Waarom kiezen voor Kort Marketing?

Wij vinden het enorm belangrijk dat wij onze klanten goed kennen zodat wij de perfecte website teksten kunnen schrijven. Onze persoonlijke aanpak is slechts één van de vele redenen om voor Kort Marketing te kiezen wanneer je opzoek bent naar een professioneel online marketingbureau. Wij zijn in alle markten thuis, of het nu om copywriting gaat, webdesign, search engine optimalisatie of social media marketing. Voor een totaalpakket binnen een korte tijd ben je bij Kort Marketing aan het juiste adres. Wil je graag een keer met ons sparren? Of heb je dringend nieuwe website teksten nodig?

Neem dan meteen contact met ons op, dan gaan onze copywriters zo snel mogelijk voor je aan de slag!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday