Select Page

Een professionele en gebruiksvriendelijke website is vandaag de dag erg belangrijk voor bedrijven. Als je dit niet hebt word je al snel minder serieus genomen door potentiële klanten. Toch werken veel organisaties nog met verouderde of veel te drukke websites. De reden hiervan is vaak dat er geen tijd overblijft voor het onderhouden van de website, of dat het bedrijf de nodige kennis niet in huis heeft. In dat geval is het verstandig om dit uit te besteden aan een webdesigner of een online marketingbureau. Bij Kort Marketing hebben we al veel ondernemers aan een professionele en gebruiksvriendelijke website geholpen.

Het belang van een gebruiksvriendelijke website

Google heeft in mei een update gekregen die het noodzakelijk heeft gemaakt voor bedrijven om een gebruiksvriendelijke website te hebben. De update bracht namelijk veranderingen voor de manier waarop Google bepaalt hoe hoog een website in de zoekresultaten terecht komt. Als een website traag en ingewikkeld is, wordt deze gezien als een minder betrouwbare website. Dat betekent automatisch dat de website daalt in de zoekresultaten. Als je wil dat jouw website goed gevonden wordt door potentiële klanten, moet je dus zorgen voor een hoge gebruiksvriendelijkheid en een professionele website.

Een professionele website is meer dan alleen webdesign

Als een website er qua design goed uitziet, is het een professionele website, toch? Fout! Het design van een website is zeker een belangrijke factor voor een professionele uitstraling, maar het is zeker niet de enige. Zoals we in de vorige alinea al aanhaalden, is de gebruiksvriendelijkheid ook erg belangrijk. Dit zijn meer de processen achter de schermen. Niet direct zichtbaar, maar wel duidelijk aanwezig wanneer je de website bezoekt. Daarnaast verwachten bezoekers van een website ook professionele en vlotte teksten, die hen vertellen wat ze willen weten. Copywriting is dus ook een belangrijke factor voor een professionele website. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat we alle kennis in huis hebben om jouw nieuwe website op elk vlak te optimaliseren.

Ook voor een webshop wil je een professionele uitstraling

Dit geldt uiteraard ook allemaal voor een webshop. Als een webshop niet goed werkt of langzaam laadt, zullen klanten snel afhaken en kiezen voor een concurrent. Daarnaast worden er steeds meer mensen opgelicht via internet, waardoor consumenten huiverig zijn om producten of diensten aan te schaffen van een webshop die er rommelig uitziet of die teksten bevat die niet lekker lopen. Kort Marketing helpt je snel aan een professionele website of webshop die er geweldig uitziet, soepel werkt en lekker lopende teksten en productomschrijvingen bevat. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem snel contact met ons op!

 

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday