Select Page

Zo zetten wij jouw website bovenaan in Google

Om door nieuwe klanten gevonden te worden is het erg belangrijk dat jouw website redelijk bovenaan in Google staat. Anders verdrinkt hij tussen de andere zoekresultaten en zul je niet snel nieuwe bezoekers op de website krijgen. Maar hoe krijg je een website nu hoger in Google? Door middel van SEO natuurlijk!

Wat is SEO?

SEO staat voor search engine optimilization. Het is dus het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines zoals Google. Dit doe je onder andere door met jouw website teksten te focussen op de juiste zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf en potentiële klanten. Op die manier kun je zorgen dat jouw website bovenaan in Google komt te staan in de organische zoekresultaten. Door middel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek stellen wij vast welke zoekwoorden dit zijn en gaan we jouw pagina’s optimaliseren. Maar zoals we al aangaven, SEO omvat veel meer dan alleen de teksten op een website. Er zijn momenteel zo’n 200 factoren die invloed hebben op de vindbaarheid van een website.

Waarom is SEO belangrijk voor mijn bedrijf?

Als jij op zoek bent naar een bepaalde dienst of een bepaald product, hoe begin je die zoektocht dan? Inderdaad, via een zoekmachine. En je bent daar zeker niet de enige in, uit onderzoek blijkt namelijk dat dit voor 95% van de Nederlanders geldt. Wanneer een consument op een product of dienst zoekt die jij aanbiedt, wil je uiteraard dat ze bij jouw website uitkomen. Als jouw website dan bovenaan in Google staat, dus op de eerste pagina van de zoekresultaten, dan is de kans aanzienlijk groter dat potentiële klanten de website bezoeken. Wanneer iemand opzoek is naar een product of dienst, klikken ze zelden door naar de tweede pagina aan zoekresultaten. Het is dus van belang dat jouw bedrijf in de eerste tien resultaten wordt getoond. En dat bereik je met SEO!

Waarom moet ik SEO uitbesteden?

Veel ondernemers vragen zich af waarom ze SEO zouden uitbesteden. Het lijkt immers niet zo ingewikkeld en ze kunnen het vast wel zelf. Zoals we eerder al aangaven, wordt de positie van een website in Google door zo’n 200 factoren bepaald. SEO is dus weldegelijk ingewikkeld. En als je hier te veel fouten in maakt, is het vaak lastig om deze weer recht te zetten. Dat is enorm schadelijk voor de vindbaarheid van jouw website en dus uiteindelijk ook voor de omzet. Bij Kort Marketing hebben wij al veel ondernemers geholpen deze fouten recht te zetten, met een goed resultaat, maar wel over een langere tijd. Neem het risico dus niet en schakel een online marketingbureau in. Zo verlies je geen tijd en sta je binnen no-time bovenaan in Google. Neem snel contact met ons op, dan gaan we meteen voor je aan de slag!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday